torstai 9. maaliskuuta 2017

Morsiusilta Fitting Roomilla

Kuten  aikaisemminkin täällä taisin mainita, tammikuun blogimiitissä ihana Aurora kutsui kaikki bloggaajat morsius iltaan hänen uusiin liiketiloihin. Fitting roomin uudet tilat sijaitsevat Töölössä, aivan muiden hääpukuliikkeiden vieressä. Kutsussa oli maininta useista erilaisista tarjouksista ja olinkin ajatellut, että katson jos mieluisa huntu löytyisi sieltä. No arvatkaa kaksi kertaa pystyinkö keskittymään skumpan ja kakkujen keskellä huntuihin? Niimpä.. Varasin kuitenkin mekkoni muokkausajan Fitting roomilta, joten ehkäpä katsastan hunnut silloin uudelleen. Toisaalta liike oli niin olohuonemainen ja viihtyisä, että siellä pistäytyy mielellään ihan erillisellä huntureissulla!






Edellä mainittujen kakkujen lisäksi paikalla oli Floramoren edustajia. Minähän olin aikaisemmin suunnitellut tekeväni pöytiin kukka-asetelmat itse, mutta nyt olen vähän kahden vaiheilla. Floramorella he kasvattavat kesällä ihan itse perinteisiä kesäkukkia, joita olisi myös mahdollista käyttää kattauksessa. Lisäksi olen nyt ihastunut eucalyptuksen oksiin, en vain tiedä miten ne istuu meriteemaan? Kunhan kukkien tilaus tulee ajankohtaiseksi niin marssin kyllä Floramorelle, koska kimput ja vieheet tilaamme ainakin sieltä.




Lisäksi paikalla oli hääsuunnittelutoimisto Divinen Pertti Huhtilainen ja hän piti meille pienen luennon siitä, mitkä ovat häiden yleiset kompastuskivet. Jaoin kyllä täysin Pertin mielipiteet ja voisinkin kutsua hänet pitämään saman luennon myös lähipiirilleni, hah. :D Parhaiten mieleen jäi juuri se, että suunnittelutyö täytyy parin tehdä kahdestaan, koska liian moni mielipide saattaa sotkea ajatukset ja pahimmassa tapauksessa häistä ei tule yhtään omannäköiset.






Olin kysynyt Auroralta saisinkohan ottaa kaasoni Kaisan avecikseni. Mietin, että jos huntu tarttuisi mukaan niin haluaisin siitä jonkun muunkin mielipiteen. Ja onneksi Kaisa oli mukana, nimittäin illassa järjestettiin arvonta, jonka pääpalkinnon Kaisa voitti! Pääpalkintona oli hotelliyö kahdelle Havenissa ja aiommekin hyödyntää sen hääviikonloppuna ja mennä perjantaina hotelliin. Tosin meillähän oli huonevaraus jo Kämpissä ja paras vaihtoehto olisi, jos lahjakortti kävisi myös sinne, koska samaa konseptiahan ne ovat. Noh oli niin tai näin, niin ihan kiva säästö kuitenkin!






Oli kyllä todella kiva nähdä taas muita bloggaajia, koska vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin kaiken maailman häätapahtumat ja suunnittelut.. Mitähän sitä sitten keksii. Villelle aina naureskelen, että nautin tästä suunnittelusta niiin paljon, että voisin tehdä sitä työkseni. :D Eli nautitaan vielä kun voi!

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan näköisiä herkkuja! Harmi kun Oulussa asuvana missaan nuo kaikki kivat tapahtumat.

    Ja apua. Tosiaan, vähiin käy! APUA, mitä sitä sitten tekee, kun ei enää suunnittele häitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo se on harmi, että kaikki keskittyy aina pääkaupunkiseudulle..

      JA NIIMPÄ!

      Poista
  2. Mä oon kans aina katkera, kun mihinkään ei pääse viikolla :(
    Sama ollut mullakin mielessä, mitä tällä vapaa-ajalla tekee!

    Mietittiin sillon miitissä sitä, että pitää porukalla nähdä, mutta voishan tehdä vielä jonkun rouaiskokoontumisenkin :D?

    VastaaPoista
  3. No niimpä, tosin onneks sit on häämatka vasta marraskuussa, jota saa fiilistellä. :) Ehdottomasti rouaistapaaminen!! Ah jooo, katellaan kuvia toistemme häistä yms. *sydänsilmäemoji*

    VastaaPoista