torstai 25. toukokuuta 2017

Vierailu juhlapaikalla

Eilistä oli odotettu pitkään ja hartaasti, nimittäin pääsimme vihdoin käymään juhlapaikallamme. Ravintola Saaristohan on talvet kiinni ja taisi avata ovet tuossa 16.5 ja eilen me vihdoin Villen ja isäni kanssa pääsimme maistelemaan ruokia ja valitsemaan viinit. Tämä kuului juhlapaikan vuokraan ja meillä oli kyllä todella onnistunut ilta.



Paikkahan on meille entuudestaan tuttu, sillä isäni piti siellä viiskymppiset viisi vuotta sitten ja sen jälkeen olemmekin tainneet käydä joka syksy siellä pitämässä rapujuhlat. Siksi osasin luottaa, että paikassa on hyvät ruuat ja juomat eikä tullut mitään stressiä siitä, että koeruokailu oli vasta nyt vajaa kaksi kuukautta ennen hääpäivää. Mutta voi vitsit, se paikka on niiin ihana!<3 Jotenkin vielä ihanampi kuin muistelin. Oli aika kutkuttava tunne miettiä, että tuolla sitä vajaan kahden kuukauden päästä tanssitaan meidän häitä.

Nämä maisemat!<3 Ei paljon koristeita tarvitse kun ympäristö on kuin taulu.

Ruuat ja juomat olivat todella hyviä. Maistelimme kolmea erilaista skumppaa, neljää valkoviiniä ja kolmea punaviiniä. Näiden lisäksi piti valita kahvin kanssa tulevat avecit sekä snapsit. Voin paljastaa, että tämä juomamäärä tuntuu nyt olotilassa.. :D Parasta tässä on vielä se, että muutaman tunnin päästä lähden siskoni kanssa hakemaan Tallinnan laivalta lauantain 25v synttäreitäni varten juhlajuomat. On kyllä yhtä juhlaa koko ajan, nimittäin ensi viikolla on siskoni valmistujaisetkin. Lisäksi ounastelen, että polttaritkin ovat ihan kulman takana, jaiks! Ne on alkanut jotenkin jännittämään mua ihan hirveästi, mutta hyvällä tavalla. Lisäksi jotenkin odotan sitä, että saan itse vain olla, koska olen aina se joka suunnittelee ja järjestää kaiken maailman juhlia.

Annokset olivat kauniita ja isoja eli taattu ähky :D

Jäimme vielä miettimään punaviiniä, molemmat näistä olivat hyviä.

Vierailu aiheutti sen, että ei kyllä millään malttaisi odottaa häitä. Vielä olisi aika paljon tehtävää, mutta kauheaa stressiä ei ole vielä tullut. Villeltä puuttuu vielä puku ja kengät, kukat on tilaamatta, sormus pitäisi pienentää, paikkakortit uupuu ja istumajärjestys on tekemättä. Ja kaikkea muuta pientä.. :D Mutta pikkuhiljaa. Viikonloppuna saan taas yhden homman to do-listalta pois, kun suuntaan koemeikkiin. Ajattelin, että synttärijuhlat, jotka sisältävät ulkona olemista ja paljuilua on hyvä testi meikille ja sen pysyvyydelle. Meikkaajani on myös kampaaja ja synttäreiden kunniaksi pyysin häntä laittamaan myös hiukseni. Ihana pieni hemmotteluhetki siis luvassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti