maanantai 12. kesäkuuta 2017

POLTTARIIT!

Aivan huikea viikonloppu takana, jota on edes vaikea pukea sanoiksi. Oon niin otettu siitä, miten paljon kaasot ja koko polttariporukka oli nähnyt vaivaa polttareideni eteen. Pakahdun onnesta kun mietin miten upeita ihmisiä ympärillä on ja näiden ihanien ihmisten edessä saan reilun kuukauden päästä sanoa tahdon maailman parhaalle miehelle. <3

Kaasojen kesken kylpylässä

Olin sopinut kaasoni kanssa, että mennään perjantaina ostamaan hänelle uusi laukku Stockmannilta. Mulla oli koko päivän sellainen tunne, että tänään alkaa polttarit, mutta kun kaasoni tuli kassien kanssa ja sanoi, että hänen on ehdittävä klo 18 lähtevään Kuopion bussiin niin ajattelin, että polttarit ovatkin vasta ensi viikonloppuna. Mulle ei siis kerrottu etukäteen milloin polttarit on, mutta olin laskeskellut, että vain nämä kaksi viikonloppua on mahdollisia. :D
Juuri kun oltiin lähdössä Stokkalta pois niin tuli kuulutus "Mari Väisänen tulisitko neuvontaan kiitos". Havahduin ja mietin vaan, että ompas outoo, että täällä on joku täysnimi kaima. Kaasoni Kaisa sanoi, että mennään sinne jos sulla kuitenkin on kortti tippunut. Mietin, että no samapa se on käydä tarkistamassa ja siellähän oli vastassa kaksi muuta kaasoa. :D Siitä lähdettiin nopeasti hakemaan minulle tavaroita kotia ja suunnattiin Långviikkiin. Perjantai oli todella rauhallinen, höpöteltiin kaikkea, nautittiin viiniä terassilla ja lopulta mentiin mahat täynnä nukkumaan ihan hyvissä ajoin.


Lauantaina heräiltiin seitsemän jälkeen ja lähdettiin aamu-uinnille. Hetken aikaa lilluttiin poreissa, kunnes suunnattiin aamupalalle. Säiden kanssa kävi kyllä todella hyvä tuuri ja ulkona syödessä tuli ihan kuuma. Kun oltiin saatu aamupala syötyä suuntasimme takas Helsinkiin. Kalasatamassa meitä odotti loppu polttariporukka ja menimme ilmajooga-tunnille. Se oli kyllä todella kivaa ja rentouttavaa! Tunnin jälkeen pikalaittautuminen, jonka jälkeen menimme nauttimaan lounas sushit. Sen jälkeen lähdimme nauttimaan auringosta Esplanadille, jonne ilmestyi Glitternisti tekemään kaikille ihanat glitter- kuviot kasvoihin. Juotiin skumppaa ja höpöteltiin. Tytöt olivat jokainen valinneet yhden kappaleen ja minun piti arvata kuka kyseisen kappaleen on valinnut ja kertoa hänestä hieman muille. Tykkäsin tosi paljon tästä, juuri sellaista rentoa yhdessä olemista, mitä polttareilta toivoinkin. :)

Kun oltiin kävelemässä autolle, monta kymmentä japanilaista turistia hyökkäsi ja halusi yhteiskuvan meidän kanssa :D  Hauska tilanne. 

Puistohengailun jälkeen auto startattiin jälleen ja suuntana oli Malmin lentokenttä. En tiiä miksi olin aavistellut, mutta olin miettinyt sitä, että minut varmaan laitetaan polttareissa hyppäämään laskuvarjohyppy. Ja niinhän siinä kävi!! Tandemhyppy tuli hypättyä polttareiden päätteeksi ja oli kyllä ihan hurja kokemus. Olen siitä aina haaveillut, mutta en tiedä olisinko ikinä sitä kuitenkaan tehnyt ilman tuollaista painostusta. :D Hypyn jälkeen ns. virallinen ohjelma loppui ja menimme meidän mökille, kilisteltiin vielä laiturilla ja sain To Do-tehtävälistan, mitä pitäisi illan aikana suorittaa. Paljuiltiin, juotiin viiniä, syötiin herkkuja ja illan hämärtyessä osa meni nukkumaan ja osa jatkoi Skohaniin. Siellä tanssittiin pilkkuun asti ja kappas törmäsin Villeen siellä. :D Ville tuli myös mökille sitten yöksi ja olikin ihana herätä ja paljuilla seuraavana päivänä yhdessä.


Tämmöisen  viikonlopun jälkeen voin sanoa, että väsy painaa ja pientä maanantaimasennusta on ilmassa, varsinkin kuin vettä sataa ja sää on niin harmaa kun olla ja voi. Viikonloppu oli yksi elämäni parhaimmista ja oon vaan niin super kiitollinen tytöille kaikesta.<3 Pus!

4 kommenttia:

  1. Oo, ilmajoogaa! Toi kuva on niin huippu! Kokonaisuus polttareista kuulostaa muutenkin hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ilmajooga oli yllättävän kivaa! Vähän jännitti tuleeko siitä yhtään mitään, mutta hyvin suoriutui koko porukka :Då

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta sinun polttarit. :) paljon kivaa tekemistä ja huikeeta tuo tandemhyppy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ohjelmaa oli kyllä tosi paljon ja välillä meinasi kiire tulla paikasta toiseen :D Ja joo se hyppy oli ihan uskomaton kokemus!

      Poista