sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

ME OLLAAN NAIMISISSA!

Tuore vaimo täällä hei! Tosiaan eilen tuli viikko täyteen vaimoelämää. Lähdettiin heti häiden jälkeen tiistaina Nizzaan ja tultiin viime yönä takaisin kotiin ja vihdoin pääsin häiden jälkeen koneen ääreen. En voi sanoa muuta kuin, että meidän päivä oli T Ä Y D E L L I N E N. En vieläkään voi uskoa, miten kaikki sujui niin hyvin? Ainut stressitekijä oli kun pääsimme kuvauksista ennen vieraita juhlapaikalle niin paikkakortteja ei näkynyt missään. Ne oli unohtunut autoon, joten eikun lautalla takas rantaan ja sillä aikaa otimme vieraat vastaan, ohjasimme heidät teranssille, jossa nostimme onnittelumaljat ja sillä aikaa tarjoilijat olikin kerennyt jo laittamaan paikkakortit paikoilleen. Ehkä ensimmäiset vieraat tiesivät tästä sekoilusta, mutta muut luulivat, että teranssihengailu oli suunniteltua. :D

Näissä fiiliksissä heräiltiin lauantaiaamuna

Taksissa viime hetket neitinä

 Olin aikoja sitten päättänyt, että perjantai-illan pyhitän rentoutumiselle ja se oli kyllä hyvä päätös. Kaikki häähommat oli osaltani tehty perjantaina neljään mennessä, jolloin kirjauduimme kaasoni kanssa hotel Kämpiin. Loungen skumppien jälkeen pikkushoppailut ja syömään hyvin. Oli kyllä ihan täydellistä! Nukuin pe-la yön todella hyvin ja aamulla oli super hyvä ja jännittynt fiilis. Kun oltiin matkalla kirkkoon, taksissa meinasivat tunteet nousta pintaan ja morsiushuoneessa meinasi jo kyyneleet nousta, mutta sain itseni koottua hyvin enkä tainnut itseasiassa tirauttaa kovin montaa kyyneltä päivän aikana. Naurua kyllä oli sitäkin enemmän!



Saimme todella paljon vierailta kehuja häistä ja olemme kyllä itsekkin todella tyytyväisiä. En oikeastaan keksi mitään, mitä olisi voinut tehdä toisin. Ruoka oli hyvää, paikka oli ihana, valokuvaajat sekä DJ olivat todella ammattimaisia. Kaikki mitä stressasin etukäteen, sujui paremmin kuin hyvin. Vaikka mekkoni oli iso, en kaivannut kakkosmekkoa vaan hyvin jaksoin olla häämekolla koko illan. Hääautoonkin mahduin todella hyvin, vaikka autossa ei ollut edes virallista takapenkkiä!:D Innolla odotellaan kuvia valokuvaajalta, lisäilen niitä tännekkin, mutta nyt pakko laittaa muutama kännykkäkuva. Selailen niitä itse päivittäin ja muistelen meidän ihanaa päivää.



Ainiin! Pakko kertoa tänne hauska juttu. :D Mähän olen panikoinut sukunimen muutosta koko tämän hääsuunnittelu ajan. Vihkikeskustelussa sovittiin papin kanssa, että otan Villen sukunimen, mutta silti minulla oli asiasta epävarma olo. Pohdin asiaa vaikka kenen kanssa ja perjantai-iltana kun olimme kaasoni kanssa syömässä, stressasin asiaa hänelle ja kaasoni totesi, että entäs kuitenkin se yhdistelmä nimi. Siinä tilanteessa se tuntui ihan täydelliseltä! Saisin mieheni sukunimen, mutta identiteettikriisiä ei tulisi kun säilyttäisin myös omani. Soitto ensin Villelle, sitten isältä mielipide ja eikun viestiä papille puoli kymmenentä illalla, että pikku muutos suunnitelmiin. :D Niimpä minusta tuli Väisänen-Kaislasuo ja olen tähän ratkaisuun todella tyytyväinen. Vaikka alunperin olin sitä mieltä, että yhdistelmä ei tule kuulonkaan, mutta niin se mieli muuttuu ja tässä sitä ollaan.

4 kommenttia:

  1. Onnea tuoreelle avioparille! Innolla jään odottamaan lisää tarinoita ja kuvia teidän hääpäivästänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo nyt on kyllä monta juttua, josta olisi vielä postausta tulossa.

      Poista
  2. Oot niin kaunis morsian <3 Onnea teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Emmi, niin itsekkin! Kiitos, samoin teille :)<3

      Poista